tisdag 26 juli 2011

Malmö Slottspark fortsättning!





Tekniken krånglade lite!

Lite blombilder ifrån Malmö Slottsträdgård!





Det är härligt att ha lite blombilder att titta på när det regnar ute! Här är några oredigerade ifrån förra veckan. Ska försöka lära mig att redigera bilder inom snar framtíd.

onsdag 20 juli 2011

Den bästa bok jag "läst"

Den bästa bok jag "läst" är 59 buketter från min trädgård och lite till av Denise Günstein dvs tittat på bilderna som är helt underbara! Man blir lite avundsjuk på hennes bilder och de har hon tagit med en analog kamera!!! Igår var vi på Bosjökloster och tog  lite bilder på bl.a blommor men som vanligt är de inte uppladdade i tid så här kommer istället en liten blombild ifrån Falsterbo naturreservat. Fler blombilder kommer det att bli jag har fått lite manni på blommor just för tillfället!

fredag 15 juli 2011

Sjöbo marknad

Idag var vi på Sjöbomarknad med intentionen att fotografera. Det blev inte riktigt som planerat! Regnet låg som en fin dimma över hela Sjöbo så vi köpte varsin munk (2 var om jag ska vara helt ärlig), ett paraply och några sockar och fortsatte till Ystad. Men inte heller där var det fotoväder som föll oss i smaken. Så tyvärr har jag inte något spännande motiv att visa  från dagens händelser men  jag ska försöka ladda upp en annan bild som test. Håll till godo (om jag nu lyckas)!

torsdag 14 juli 2011

Första blogginlägg!

Så var det första inlägget klart! Förhoppnings blir det lite roligare inlägg i fortsättningen...